Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 29, 2012

Marisje88 woog op het moment van schrijven 76.10 kg (bmi: 26.96).

Wat gaat het hier sleeeecht...:ergboos:

May 30, 2012 om 02:08
hey, komt wel goed, de aanhouder wint!

ik heb geen flauw idee hoe ik het doe, ik eet altijd dezelfde hoeveelheden en er zijn periodes dat ik heel veel afval en dan kom ik enkele dagen wat bij en dan vliegt het er weer af, int begin vroeg ik me constant af hoe het komt maar nu doe ik gewoon voort en zie ik wel hoever ik geraak.
May 31, 2012 om 07:28
Hoezo gaat het slecht? KOm je aan,. of blijf je stilstaan? Hier ook geen verlies van gewicht maar wel een gezond eetpatroon, frustrerend af en toe! Toch vol blijven houden hoor, t komt goed!
May 31, 2012 om 18:15
ik blijf maar bijkomen terug... nu vandaag had ik teamdag en ja ik was eeeecht terug goed bezig maar vandaag heb ik me weer enorm laten gaan :/ gaan eten, snoepen, cola drinken...we zijn wel gaan paintballen, misschien dat dat wat evenwicht brengt MAAR ik heb niets opgeschreven vandaag, morgen terug me herpakken en hopelijk merk ik maandag niks van het baaldagje weer van vandaag en zit ik eindelijk eens onder die lastige 75...
In augustus wil mijn man graag naar Frankrijk met enkele kameraden en jah, ik maak me al zorgen om me in bikini te durven vertonen :(
Tegen dan onder de 70 kg geraken moet me toch lukken eh????
Bedankt voor de reacties lieve buddies!!!!
June 3, 2012 om 02:04
Hoi Marisje,

Zo erg kan het toch niet zijn om in bikini te lopen met een BMI onder de 27? Volgens mij moet je er dan prima uit zien, ook al is dat in je eigen ogen niet zo. En anders gewoon nu al beginnen met elke dag buikspieroefeningen doen en een half uurtje wandelen.
Of het realisitisch is om onder de 70 te zitten voor augustus... Tja, dat durf ik niet te zeggen. Als ik zie in welk tempo je nu afvalt, dan denk ik dat het een wat hoog streven is. Maar dat geeft ook helemaal niks: je hebt er veel meer aan om langzaam af te vallen dan heel snel af te vallen en vervolgens weer zwaarder te worden.
Kom op, joh, elke dag is een nieuwe kans, en als het een keer helemaal mis is gegaan, kan je daarvan leren en jezelf voornemen het een volgende keer anders aan te pakken. Succes!

June 3, 2012 om 09:43
Hey famke; bedankt voor je reactie!!!
Soms denk ik dat ik in de spiegel dat meisje nog zie met nog 20 kg meer :( maar voel me nog niet goed genoeg in mijn vel om in bikini te lopen hoor, ook al is mijn bmi onder de 27... mss ga ik dat zelfs nog niet hebben met een bmi van onder de 23 ofzo... terwijl ik andere mensen die niet graatmager zijn zelfs heel mooi vind in bikini...
Denk ook niet dat ik het ga halen om onder de 70kg te geraken in augustus maarjah...we zien wel, idd beter traag dan niet!!!
bedankt en jij ook een fijne dag!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan